Pasztet borowikowy

pasztet_borowikowy

  

Wędlina podrobowa.

Skład: podgardle wieprzowe, wątróbka wieprzowa, grzyby suszone, aromaty, przyprawy, dodatki funkcjonalne, sól peklująca

  

  

Pasztet śmietankowy

pasztet_smietankowy

  

Wędlina podrobowa – w słoiku.

Skład: podgardle wieprzowe, wątróbka wieprzowa, aromaty, przyprawy, dodatki funkcjonalne, sól peklująca

  

  

Pasztet wiejski z warzywami

pasztet_wiejski_z_warzywami

  

Wędlina podrobowa – zapiekana w piecu konwekcyjno-parowym.

Skład: mięso z golonek wieprzowych, podgardle wieprzowe, wątróbka wieprzowa, warzywa (pietruszka, marchewka), przyprawy naturalne, aromaty, dodatki funkcjonalne, bułka tarta, sól peklująca

  

  

Pasztetowa

pasztetowa

  

Wędlina podrobowa podwędzana.

Skład: podgardle wieprzowe, wątróbka wieprzowa, przyprawy naturalne, aromaty, dodatki funkcjonalne, sól peklująca

  

  

Pasztetowa staropolska podwędzana

pasztetowa_staropolska_podwedzana

  

Wędlina podrobowa podwędzana.

Skład: podgardle wieprzowe, wątróbka wieprzowa, przyprawy naturalne, aromaty, dodatki funkcjonalne, sól peklująca